Тому ось так!

Вони не хочуть воювати, тому воюють без кінця ;

Вони ненавидять брехню... Тому  в брехні по самі вуха!

Вони багатство зневажають, тому крадуть в нас ... унітази ;

Вони не хочуть у Європу, тому то там лише еліта!

Своїх ніколи не кидають, тому 200 і 300 лишаються на полі бою!

Вони п'ють лише чай та воду, бо алкоголь повипивали... Хоча лишивсь денатурат!


Рецензии