ГОДА на украинском

Роки !

Роки, вони всі знову разом:
У кожного із них, все пам’ятаю
і люблю…
Бо не тьмяніють вони з часом,
Вони - вітрила, компас кораблю!

Дитинство там, кохання, спіла зрілість,
Та тяжка праця для своїх дітей…
Де й бралися: відвага, мудрість й сили,
Щоб в «світ віддать», зробити з них людей!

Коханий поруч, сили більше вдвічі,
Як не хватає його міцного плеча…
Пісень його, усмішки, його милі очі,
Тепер всі плачемо від «путіна меча»!

Та вірю серцем, все що є - минеться,
Розквітне знову, наша матінка земля…
Вкраїна, знову встане, підведеться,
Ще заспіваємо «на попелі Кремля!»

Роки, вони зі мною знову разом:
Як друзі, рідні та коханий мій…
Вони не «меркнуть», не тьмяніють з часом,
«Я хрест несу», - у кожного він свій!

4 вересня 2022 рік
місто Дніпро


Рецензии