Нiч вщухне...

Я стою на подвір’ї, позаду висОчать руїни…
Обгорілий кістяк - мої мрії, життя, кольори.
Зберігаю в собі я ці миті, що попільно-сірі,
Як ті фото, що прадід-вояк залишив по собі…
Хто я зараз чи що?...
            Відчуття хто гортає невпинно,
Повертає мене у первинний до людяний жах?
Завиває земля, її стогін сприймають коліна,
Чорне полум’я скаче в калюжах, як в мертвих очах…
Чи щось буде мені, чи я вже не осягну майбутнє?
Дим ядучий пливе, затуляючи блиск сподівань,
Але я - не закута, скоріше уперта і люта.
Вщухне ніч!... 
     Розродиться.
             Щасливо!
                Найкращим з світань…


Рецензии
Переживаю за Украину. Там похованi мои родные, там живут мои друзья и близкие.
С уважением.

Владимир Курепин   26.03.2023 15:30     Заявить о нарушении
Спасибо...спасибо...

Таки Да   26.03.2023 20:35   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.