Я не люблю

 Я не люблю, коли вони брешуть
 Що в Україну прийшла не війна
 Ненавиджу свинцеве небо
 Що з собою вона принесла.

 Проклинаю військову машину
 Після неї земля в кусках
 І відраза, що вбили дитину
 Та катують людей у містах.

 Я не люблю, коли танком на хату
 Або дулом жінці в живіт
 Не терплю тих, хто сіє оману
 Заховавши кулак до штанів.

 Я жалію себе, коли плачу
 Відчайдушно в небо кричу
 За життя рокові результати
 Я нізащо не потерплю.

      (11.03.2022) Київ


Рецензии