Тепер я бачив все...

Тепер я бачив все.
Чи є, нарешті,
Межа людській підлоті та ганьбі?
З могил повстануть і живі, і мертві,
Живі і мертві, мертві і живі.
І проклянуть навіки і назавжди
Усіх, що на землі творили зло.
Господь Всевишній!
Потребую правди!
Інакше жити й сенсу не було...

Захоронения возле г.Изюм, Украина


Рецензии