Бiнарний Код

Мені не вистачає ніжності чуттів,
коли війна  всі дні гуркоче…
Коли серед тривожних сірих днів
душа з душею – миру хоче…

Де за виттям – виття сирен тривог…
Де все - в чеканні з фронту кроків…
Де за життям - життя в піч перемог…
Де вік кохання чийсь - короткий…

Де серед грому цих пекельних днів
як можеш ти даруєш, вабиш
Любов твоєї Музики Чуттів
в житті із чорно-білих клавіш.


Рецензии