Навчила мрiяти про море

                С.М.

Навчила мріяти про море,
запліднювати п'ять валіз,
замріюватися на біс
про море, що до сліз прозоре.

А я напевне так й хотів –
про море мріяти спокійне,
пірнати у морські обійми
і смажитись до чорноти.

Про море мрію я тепер,
як мріють про жіночу ласку...
Не треба ревнощів й образи
на хвилі – на твоїх сестер...


Рецензии