коли душi тандем

та ліки є, ти згоден...
коли душі тандем,
пливе між хвиль тендітний плотик.
І в радості похмурий день,

і осені барвиста позолота,
і віднайдеш одну з пронизливих пісень,
і ніжний, випадковий її дотик.
і буде погляд, найдорожчий понад все.

Ти ці слова мої затям,
нема брехні тут ні на йоту,
таке воно життя...
хоть інколи пливем йому напроти.


Рецензии
Ось і я частіше навпроти. Гарно написала. Привіт, Галя.

Игорь Ярин   02.10.2022 09:10     Заявить о нарушении
Дякую за відгук.
Гарного вечора, Ігоре.


Галина Би-Локур   02.10.2022 17:16   Заявить о нарушении