Про Геро та Леандера

Одвічний бій - води наплив штурмує скелю,
навала  волн і сталість вапняка,
Ось нескінченність світу. Болеро Равеля.
Слизькі і гострі сходи  маяка.

Давай, спіши, Геро.  Додай віття в багаття.
Безмісячная ніч. Горни, Леандр, горни.
Оголена любов і зірване латаття.
Загас вогонь, Геро. Пірнай у буруни.

Світлина: Edward Burne-Jones. Hero.


Рецензии