Захiд сонця на рiчцi

В небі синьому місяця ріжки. 
На ріжках - о'болок. 
Переходило сонечко річку -
Водиці спробувало.

Видко з берега було з лісу,
Як гойдалось воно на хвилях.
Сонце -зверху, і друге - знизу.
Те, що знизу,  хвилі розмили.
 
Колихались сонця, зливались.
Куля далі пливла, поринала,
Виринала. Ріка палала.
В ній вода вирувала.

Раптом скрикнула чайка з болем:
Потонуло сонечко вповні.
По поверхні пішли тільки кола,
Кола, кола червоні.

         2013
 


Рецензии