Ох вернулся б

    
Я вернулся б в тот город мой, милый,
В незабытую юности песнь,
Где летала она, белокрыло –
Отзовись душой, сердцу ответь…
Твоих зданий, с тех пор, притяженье,
Ностальгия – трамвайчиков звон,
Старых улочек, званых, волненье,
С чувством грусти я шлю вам поклон…
15.09.2022г.

      Ой вернувся б

Я вернувся б в те місто, так миле,
В пісню юності, грона суцвіть,
Де літала вона, білокрило –
Відгукнись душЕ, серцю отвіть…
Цих будівель старих, притягання,
Ностальгія – трамвайчиків дзвін,
Древніх вуличок час хвилювання,
Із журою шлю свій вам уклін…
15.09.2022 р.


Рецензии