Намистини

I розлетiлися, мов намистини
З розiрваного намиста
Друзi мої, знайомi, сусiди,
Втiкачi з рiдного мiста.

Понеслися, позакотились,
Хто куди свiт за очi
Чи побачимось ще, чи обiймемось?
Тиша у вiдповiдь мовчить.

На чужiй сторонi у прихистку
Кожного серцем чую
Як ви там, рiднi, дайте звiстку
Я сумую...

18.08.2022.


Рецензии