Давайте пломенiти

Давайте восени
Красиво сумувати,
Без почуття вини
Осінній день стрічати.

Давайте без ниття
Пожовклий лист сприймати
І кожну мить життя
Плекати й цінувати.

Не треба в метушні
Журитись без угаву!
Під музику душі
Давайте пити каву.

Хай буде світлим сум,
Що зможе нас зігріти.
Вбираючи красу,
Давайте пломеніти!


Рецензии