От вяселай была хата, ,

От вяселай была хата
Як дзяцей было  багата.
Iм  усiм хапала месца
Не было нiкому цесна.

Веска вечарам гудзела,
Бо ад шчасця песнi пела.
I куды ты не пайдзi. -
Радасныя чуеш  галасы.

Час змянiу  жыцця уклад
Зараз iншы эусiм лад.
Толькi веру,  будз век -
Нашай вескi  мiлай след.


Рецензии