Гъетерин нур. на лезгинском языке

ГЪЕТЕРИН НУР  песня, исполняет Мика Рамазанова,гр.ЭКСКЛЮЗИВ

Ви вилери лугьузва
Муьгьуьбатдив ац1анвай,
Вун такурла рик1 кузва,
Яргъал жемир вун завай.
Ваз хабарни авачиз
Вун ярвиле кьунва за,

Ви вилерай заз акур,
Ракъинизни авач нур.
Мецелай лугьуз тежер,
Гаф лагьана вилери,
Рик1е авайкьван сирер
Са закай тирди вири

Гъетериз цава агъзур,
Ганвач ви вилерин нур.
Рик1ин къене авай ви,
Фикирарни рик1евай,,,
Ийимир закай к1еви,
Чир жеда заз вилерай.
    


Рецензии