Segotto

Amfara cata langizis,
Hoste mara oversiz.
Dequaro sohe elfesi,
Gon la mon hebicri.

O yo Segotto voron mi,
Rasuyo von te ebicri.
Halum Segotto posori,
Foster hali conromi.

Elanya joze ejere-me
Masilla kolni djereme.

Lonma la si nabicro,
Du voretro usiro.
Possy galti vejecraht,
Kelele di vista jaht.

O yo Segotto voron mi,
Rasuyo von te ebicri.
Halum Segotto posori,
Foster hali conromi.

Zasovo omo te jurne,
Tu yu retreba si gurme.
Bisim dalado O salad.
Segotto for - curum nerad.

Elanya joze ejere-me
Masilla kolni djereme.

O yo Segotto voron mi,
Rasuyo von te ebicri.
Halum Segotto posori,
Foster hali conromi.


Рецензии