Мы сустрэнем разам святло

Мы сустрэнем разам святло,
Стоячы поплеч: ты і я.
Не кажы "мне тяжело"
Мы здужаем: ты і я.
Будзе вецер, дождж, сцюжа,
Здрады, крыўды, боль.
Мы  выстаем, мілы дружа,
Бо поплеч стаім з табой.


Рецензии