До вiршiв Iвана Левченка, дослiдника соцiуму

Ти питаєш про містику.
Я тобі відповім.
Сутність її - белетристика
Між alma mater стін.

З вірою в демократію
Поруч іде вона,
Знаком калокагатії
Прибрана осяйна.

І під небесним гамором
Довгих космічних діб
Молодь зібралась табором.
Вибір зроби, не схиб.

Шлях до країв амброзії,
Вічність в руках твоїх,
Чистий потік свідомості,
Перетин всіх доріг.

Містика - не призначення,
Час обирає нас,
Силою передбачення
В дар принесе екстаз.


Рецензии