Aka Едем мiстечко

Чужі розмови,
Чужі дива,
Чуже розмаїття
Безладу й радощів.
Життя як чернетка,
Життя - напівмертве.
Життя - мантра агорі,
Життя - манга агоній.

Чужі будинки,
Свого серця хащі.
Евтерпа,
Бог-пращур.

Слов'янські календарі,
Азійські магнітоли.

Серце в цьому порту
На приколі,

Я не хочу рахувати календи.

Він не хоче руйнувати легенду.

Кардіовейв кращий за гниття
У картині світу тих, хто бояться
Життя.


Рецензии