Як добре мати св й садок

Як добре мати свій садок
Весною він цвіте барвисто
А восени звисают грони мов намисто
С калини що під вікном росте в рядок.

От-от доспіють яблука і груші
І сливи мов ліхтарики висять
Ми кожний день милуємося ними
Вони мов діти тішать наші душі.

І радісно від того, нашого достатку
І хочу побажати всім того,
Щоб не боялися трудиться
Адже все те вам завжди пригодиться

10.09.22


Рецензии