Прыходять страшни вримина...

использован кубанский суржик.

Прыходять страшни врымина.
Колы булы ны страшни?
Идэ и шырыця война,
Бурлыть,йяк гирка бражка.
От бражкы той ны смих,а смэрть.
Болюча,зла,зараза.
Хто братом був,той став тэпэр
Дурних чортив пыдпаском.
Дилыла з ным послидний блын,
Воды глоток послидний.
Болыть  душа мойя ,болыть,
Братя блукайють  ридни.
Казала баба в они дни.
Бабулю мойя,внучи:
"Шо всим людям,то и мини,
Нычим йя йх ны лучшэ."


Рецензии