Соромно

Кохання, якщо воно справжнє,
Трохи маргінальне,
Як теорія пласкої Землі.
І якщо ти кохаєш не топ-модель,
Тобі завжди трохи соромно.
Коли тобі 20, здається, що топ-моделей кохають всі інші.
А соромно має бути за:
Пасту, якщо вона не аль денте,
Вірші й пісні, які не чіпляють,
Автівку без техогляду
Та нетверезий стан,
Коли він стає хронічним.
А також за те,
Що тобі вже 50
І ти все ще не легенда.
Чи не краще закохуватись у себе
І дбати про себе? )


Рецензии