Доброго тата

Всім діткам бажаю я доброго тата,
Бо в тому житті синців так багато,
І ранок душевних, й розбитих сердечок,
І сліз таких гірких, і слів недоречних,

Хай захистом буде, і доброю-сила,
Для донечки любої, милого сина,
Що витре сльозинки з ясних оченят,
Дай Боже всім діткам таких добрих тат!


Рецензии