Рими

Рюмсали рими у постілі білій,
Повна алюзія хижих інтенцій,
Так нарубали незграбних етерів
У панівному тепер декадентстві.

Криза романтики вкрай очевидна,
Тиша мандрує непевністю змістів,
Титри шляхетні, безпам'ятні іскри
Падають в сум та знедоленість міста.

Тактом кремезним ущент все вкриває
Та іманентність, яку передбачу,
Я заспіваю, тобі заспіваю
Злами сценаріїв, давні "Апачі".

Паразитично-артові процеси,
Все, що химерне, в матерію суне,
Так поринають у звичні ексцеси
Всі помірковані істини Суня.


Рецензии