Ти моя кохана

Твій стан стрункий,
Твій  ніжний погляд,
Чарівний голос твій
Дзвенить дзвіночком
Ти так чудова та прекрасна
Сама ти сяєш наче сонце
Перед тобою і красою
І навіть соловей замовк
А ти ідеш кудись грайливо
І ніжна  посмішка твоя
Як світла та чудова  квітка
Дружина та любов навік моя

Автор Широков А. А. 12,09,2022, Киев Украина.


Рецензии