***

Казацкая Лопань... Казацкая Лопань!
Ты па плячы абаронцаў пахлопай.
Дай ім надзеі, адвагі і веры,
Каб Украіне з іх кожны паверыў.

Абарані нас ад куляў варожых.
І заслані ўсіх малітваю шчырай.
Разам з табою мы радасць памножым,
Сцяг свой узнімем над вольнай Айчынай.

Гэй, Украіна! -- Яднайся з Еўропай!
Вольнаю стань ад расейскага іга.
Сымбаль той веры -- Казацкая Лопань,
Ды у кішэні -- "казацкая фіга".

12.09.2022.


Рецензии