Колыбельная

Полетілi гусi
Полетілi гусi
Дiвiлiся усi на схід
Повітрянiх трiвог рік

Проводжалi поглядом
Проводжалi поглядом
Матері продовжувалi
У боях втрачатi Синів

Пізно нi вiртааси
Пізно нi вiртааси
Повiртаiсi до мянi
Сынку кохаю табi
_______________

Улетали гуси
Улетали гуси
Все смотрели на восток
Год воздушных тревог

Провожали взглядом
Провожали взглядом
Продолжали матери
Сыновей в боях терять

Допоздна не гуляй
Допоздна не гуляй
Возвращайся ты ко мне
Сынка я люблю тебе


Рецензии