У жури мои катрэны

          У журі мої катрени

Чом жовтієте ви клени тут рядочком з тином?
Як в журі мої катрени, осені хустина
Й хата – таж дитина…

А жовтіємо, бо скрута, небо похилилось.
Зле не хоче серце чути, дзвонам помолилось,
Люди й час – змінились…
09.09.2022р.





 


Рецензии