Восени можлива радiсть

Сонце лагідне осіннє
На руках лоскоче пальці,
Сподіваюсь, не востаннє
Відчуваю ласку вранці.

Усміхаюся щасливо,
Неможливо не радіти,
Промінці так пустотливо
Доторкаються, мов діти.

І на мить мені здалося,
Ніби травень повернувся
І, голублячи волосся,
Шанобливо усміхнувся.

Зрозуміла я, що радість
Восени також можлива.
Осінь - це життя фатальність*,
Та вона така зваблива!

Навіть в день, коли негода
З неба дивиться в калюжу,
Дотик сонця і природа
Нам лікують серце й душу…



*Фатальність - неминучість, невідворотність.


Рецензии