Молодiсть

Як плинуть швидко дні життя
Не мов струмок біжать години
Нас паспорт лише видає
Що стали старші на хвилини

Роки роками але мрії
Всі побажання і слова
Нам віднімають ці хвилини
Душа молодша на віка

І скільки не було б нам років
Ми завжди будемо дітьми
Якщо собі ми це сказали
Тримайтесь - двадцять вам в душі

І побажаю лише щастя
Усмішок більше у цей день
І якщо вже 35 у книзі
В душі і зовні - молоді


Рецензии