***

....КАВА ДЛЯ ДРУЗІВ...ЗАПРОШУЮ!!
Зварю каву для друзів.!!!.
Запрошу вас всіх в гості..
Ви приходьте до мене
І гарний настрій несіть..
Подарунки не треба,
Мені нічого не потрібно..
Головне,щоб зібратися..,
І приємно поспілкуватися для душі!!

Побажати один для одного
Міцного здоров'я,
Та щасливої долі...
Потримати за руки,
Відчувши взаємне тепло душі..
Обійнятися,подивитися в очі..
Посмішками обмінятися .
Адже багато для щастя не треба..
Головне, розуміння товаришів!!!

Ви заходьте до мене,я вас чекаю..
Пригощу смаколиками,які в мене є..
Нам потрібно,пока ми живі, спілкування..
Адже ніхто не знає,як живеться не на землі..

#оленатрачкоржова. 07:09:22. 09:45
#МиЗаМир
#ПогляньЩастяПоруч
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Рецензии