А где же элита ФАШвойск?

Два було у нас Джавилина…
Така, вам скажу, то гробына!..
Якшо ж їм махнуть, як дубиной,
То танк той, як муху убьэ.

Та на х.. пiшов той Калына!
I разом з ным клоун – жыдына!
Довели до краху країну.
Той запад, як коз, нас дере.

Скулят нам на камеру «лицарi» – 
Пиндосов табаки и мытари,
Когда их хватают за хвост.

И все: повара да каптёрщики;
Сортиров пиндосских уборщики!
А где же элита ФАШвойск?

27, Изок, лето 7530 от СМЗХ

Лицар (укр) - рыцарь


Рецензии