наблюдение-895

горить зоря — мій перший крок.
візьме земля — настане строк.
де всі мої надії?..
хто ними володіє?

лети, моя душа, у світ
страждань і мрій. вогонь і лід.
не бійся — я з тобою
у щасті і у болю...


Рецензии