Кал пойдзеш, павядзешся...

Калі пойдзеш, павядзешся
За гуртом патрэб сваіх  -
Забудзь розум у галаве што,
Што ў гадах здабыў, спасьціг,

Забудзь з працай што ўсьвядоміў,
Матку, тату ды сясьцёр.
Ды братоў, сяброў і родных  -
Усё, што Ойчынай завём...

Калі пойдзеш, павядзешся
За гуртом патрэб сваіх  -
Запытай, мо скажа сэрца:
Даражэй што сярод іх.
-31.05.22.


Рецензии