Alexandra

I want to tell you my name...
My name is Alexandra.
I want to fly,
I want to swim,
I want to see the world.

I believe in fairytales,
I believe in happy end.

Oh, my God,

Where is a sunshine,
Where is a light?

One of the strangers,
Whom we call the dark.
He came to the Earth
To take a power,
To own people.

I have to help,
I have to find two magic things
And I will win
For love, for kindness.
I will, I will, I will.

RU

Я хочу Вам сказать
Своё имя.
Меня зовут
Александра.

Я хочу летать,
Я хочу купаться,
Я хочу увидеть
Весь мир.

Я верю в сказки,
Я верю в счастливый конец.

О, Боже,
Где же солнце?
Где же свет?

Один из странников,
Которого мы зовём тьма.
Прибыл на планету Земля.
Он хочет силу,
Он хочет поработить людей.

Мне нужно помочь,
Мне нужно найти
Две магические вещи.
И я буду побеждать
За любовь, за доброту.
Я буду, Я буду, Я буду!

https://www.youtube.com/watch?v=NX86z-fO2TQ


Рецензии