говiр серця

що ж,
розламані смисли на крихти на спуску причинно,
той злет повстидався
по правді в чеканні бути п'ятим,
бо ж  останній не перший,
і погляд не завжди чистий,
коли відчаю очі повісив на стіну глядач той,
що нічого не помітив, мітка сірого птаха —
то на пласі прострелене простирадло сорому,
содом і гомора відчаю
від того неочікуваного
чекання,
яке застрягло в горлі,
коли стояла на горі,
спостерігаючи твій плач біля її підніжжя,
а серце стискалося

19.17
06.08.2022
рубрика: "ЗСЕРЕДИНИ"


Рецензии