У осенi - жовтi кроки i кроки червонi

У осені – жовті кроки
і кроки червоні.
Ще крок – і межа року,
де весь світ – білий промінь.

Червоне і жовте зникнуть.
За ними – і біле.
Зелена весна звикла,
щоб квіти рясніли.

А літа всебарвного цвіт
прагне кольору жита.
Усі кольори дивний світ
вимагає любити.


Рецензии