Побратими

Оті брати женуть їх на убой.
До тропіків не хочуть із собой
Їх брати - ні живих, а ні загиблих.
Один - таємний, інший - справжній жид.
Їм треба мати західний кредит.
Не треба їм ні дзвонів, а ні кібли.

Від переляків в`яне дурнороб...
У Кракові куняють біля здоб,
Підсмоктують із чашки кофе венський.
Шукали правду - з нею не зрослось.
До щедрой долі Україну щось
Не звуть ні Порошенко, ні Зеленський.

Де влада, гроши - там чарівна мить.
Їм мало горя - скількі вже лежить
По тім лісопосадкам та каналам.
Їх мозок крутить файне сінема,
Їм сенсу хвилюватися нема -
Чи маєте ви ще горілку з салом?!


Рецензии