Дитинства слiд

Там залишились запахи і звуки,
І цвіт лілей,І білий цвіт акацій.
І такі теплі,материнські руки,
Що заскорузли від тяжкої праці.

Там залишились човни на воді,
І батьківська неімовірна сила,
Вона мене вражала й боронила,
І рятувала у любій біді.

Там залишився шепіт джерела,
Воно мене водою напувало.
І сіль землі воно мені давало,
Щоб вічно у душі моїй жила.

Там залишився мій дитинства слід,
Наш яблуневий сад,старенька
 хата.
Вони мні приходять у вісні,
І захищають,І нехочуть відпускати...

05.05.2022.


Рецензии
Виталий, чудный стих, напомнил детство. Хорошо пишите. Благодарю за такие стихи. С теплом души.

Вера Диденко   29.09.2022 22:36     Заявить о нарушении
Благодарю.

Виталий Федоренко   30.09.2022 07:34   Заявить о нарушении