***

...    ...ПРОБАЧАЮ І ВІДПУСКАЮ...
         /роздуми в голос...білий вірш-проза/
Заварю собі каву САМА....
Почекаю...Трішки хай охолоне...
А я..за цей час збираюся з думками...
А потім скуштую...
Неначе почну нове життя..

Всіх хто мене недолюблює--
ВСІХ ВІДПУЩУ і ПРОБАЧУ....
Всіх!!..Хто мене не любив і не розумів!
Всіх!!..Хто сміявся і заздрив..
Всіх!!..Хто не писав і не дзвонив...
Всіх!!..Хто не приходив,а я чекала....
Я пробачу і відпущу із серця і душі..
Тих,кого я друзями вважала..
Не потрібна я їм...Бо на все воля Божа..
Отже.. ВОНИ мені не потрібні також...

Наші душі самі вибирають з ким жити..
Спілкуватися,товаришувати, кохати...
То навіщо мені ті люди,
Які до мене звертаються лише тоді
Коли їм потрібно.??...

Допила тихенько каву..В оселі тихо..
І так стало легко на душі...
ПРОБАЧИЛА ВСІХ і ВІДПУСТИЛА!!...
Нехай будуть щасливі,але без мене...
Раджу і вам також.. Замислитися....
І відпустить...

#оленатрачкоржова   04:09:22.  22:41
#МиЗаМир
#ПогляньЩастяПоруч
#ТаємниціМоєїДуші
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;


Рецензии