Надкуси, як яблуко...

Хочу бути для тебе бузком,
фіалкою, незабудкою, трояндою,
щоб усі аромати Світу обкутали
тебе тонко в обіймах ніжних.
Щоб долоня, стикаючись з твоєю,
почуттями окрилена,
пелюстками-пальцями падала на постіль.
Фіалка, у блакиті очей купала,
незабудка, як небо обіймала,
троянда яскраво-червоним кольором губ балувала.
Надкуси, як яблуко,
щоб нікому не дісталася.
Душу в полон візьми, щоб з твоєю не розлучилася.
Що робити мені з сердечною любов'ю зухвалою,
жити без неї бридко.
Не знаю, чий ти зараз,
але серце хоче зупинити цю годину.
Ну чому, серце моє любить,
якщо навіть себе губить.


Рецензии
Красивая речь, глубоко прочувствованное любовное стихотворение. С уважением и пожеланием счастья, любви, душевного тепла. Павел.

Павел Николаев 9   16.10.2022 12:41     Заявить о нарушении
Благодарю за Ваше внимание...
С уважением,
Светлана.

Белякова Светлана Николаевна   18.10.2022 14:33   Заявить о нарушении