Святое время покаянья

    

Сплетенье душ так осень красит,
Витает грусть сама
И в плаванье готовит снасти,
Сияет хохлома…

Цветы сливаются с листвою,
Всем уходящим гимн –
Ложится музыкой земною
Печаль  души, глубин… 

Как гармонично сочетанье –
Листвы речитатив,
В ключе скрипичном угасанья,
Природы эксклюзив…

Какая прелесть, обаянье,
Объятия любви,
Святое время покаянья,
Господь, – благослови…
04.09.2022г.

    Святий є час для покаяння

Сплетіння душ так осінь красить,
Витає смуток сам
І в плавання готує снасті,
Сіяє хохлома…

Весь цвіт зливається з листвою,
Всьому, що піде, гімн –
Мелодією тлить земною
Печаль душі, глибин…

Як гармонійне поєднання –
Листви речитатив,
В Ключі скрипковому згасання,
Природи ексклюзив…

Яка чарівність милування,
Любов нас обійми,
Святий є час для покаяння,
Господь, – благослови…
04.09.2022 р.


Рецензии