Стеклоочиститель, 22

 Need i sometimes
to look at this
 as from transparent glass
 at things that's upside-down

   unknown me
 which were at there unknown                ?

 Sometimes need i
a bit to - understand
 But Time is gone ,
 Forget

-  But paint
   how to painting
 the Room  : of skies in front of night  the planet called by them  ~ Jupiter

  Каждной по-сигаретте
- Ни бойтесь , он малыш
  покуда - добрый

 -  Нет ?  Может Brull - приехал k Сестрам ъ  ?
- Простим грехи все
  что сможем   ?

- В вас ни нуждаюсь , б-ля
  покед ,   Saint  Sisters
 


 


Рецензии