Колы ты узброеный в7 до всёго,

То шось да побЕцьця раптовн

І вот мы зробыв вжэ усё гонды во ж.
Бо шо гондэ взеты да й скок уф Янов.
Аджэ ж, ты прочнысь но увовремя, коль
Заснув но под утро Васько.

А тута шэ мыш прогрызав ругзагчок!
Ны встаныш жэ быты засранца того.
Бо стало уж в7 гонды во холодно:
Кроты й ты прорылысь пуд дом.

О так у нас осынь почелась раптовн.
А хата шэ ныц ны готова ва в Коць.
І трэ і ліноль, і хоть пара ковров.
Бо добра й пудлога тут во.

А вчора случывся шэ більшый скачок:
Удруг полытіло окно-рышыто.
І гэтак цудовно, шо аж монітор
Лёгэнько жэ був прам спасён.

А з гулыці тожэ отлічнэ гокно.
І хто вам в деревні заміныть ёго,
Колы усі бондарі , шо ты, давно!
Ны дохнэ потыху сыло.

І вот мы ускочыв: хто там шэ с раннёв
Назвонюе вуж? Мусыть, Гут з лаборов.
Который, ну, го, дядьцы зробыть шо хоч!
А ны нека странна девчонк.

Да й, еслі чытнуты хоть наш во стішок,
Хі, звэрху і зліва, то й Нінка ужо
Святая устала і кажэ, шоб Кот
Немедля, по-быстрому в Довськ.

У вобшчым, спокойно догнав цягнічок,
Покамысь прыбрався й схватыв свій возок.
Но мы разве плачым, колы даж в горшок
Нас лупыть якыйся сапог.

Бо нету ныц худа: на всэ воля бож.
Сходылы магазіны гленулы в Брод.
Да й нечто купыв по дішовцы савсём.
Ага, ну. Цукерок мышок!
І навытькы масла з Літовськ!

Ныхто і ны думае думаты шось
Про наш завшы славный колхоз.
Ек жыв пры саветах, так всэ і ідёть!
А нашчо яка пырыстройк!

Па вёсках ня трэба тарговль.
Хай жруть, шо і мы жэ во, Кось.
Но цэны всі скачуть в галоп,
Бы доляр дарогшы, чым вчор.

А шо, мо, шэ баньку вам жопк?
Вот мы і жывём пры Хрушчов.
Бы навыть ны був Горбачов.
Закрый, падло, рот!

Всэ вабно ва райіспалком.
Улад но здымаім кіно.


Рецензии