Причарувала мою душу ос нь

Причарувала мою душу осінь
Тими дарами, що завжди приносить.
І своєю красою і ароматами духмяними,
Що так чарують нас вечорами.

І ця дивна пора завжди дивує,
Звикнути до цього не можна ніяк.
Бо вона буває, то примхлива ,
А то лагідна немов дитина.

Вона як і людина має свою вдачу.
То ніжна , то сувора в придачу.
Але не любити її неможливо,
Тому, що  вона красива.

4.09.2022


Рецензии