Теза для щастя

Там, за посмішкою ночі,
що розтанула, мов привид,
день мені всміхнутись хоче,
бо знайшов для цього привід

у тобі, моє кохання,
снів укрите покривалом,
і у тій пташині ранній,
що навпроти заспівала

мі про щастя відчувати
оксамит душі твоєї
і без крил на мить злітати
над осінньою Землею,

щоб у березень майбутній
тут прокласти як стежину
те, що стане незабутнім
нам у радощів годину…


Рецензии