Batd nm indi? Стихи на азерб. языке

M;ni t;nha qoyub ged;n v;fas;z,
S;yl;, ist;yin; ;atd; mi indi?
Dad;b g;ncliyimin ;irin bar;n;,
Solmu; qocal;;;n atd;nm; indi?

M;nim g;ncliyimi ;limd;n ald;n,
Q;sa h;yat;ma qeyl;qal sald;n,
X;st; ;r;yimd; yarat;k qald;n,
M;nsiz gec;l;rd; yatdinmi indi?

S;n bir d;niz kimi ;aglatdin m;ni,
At;b sevdalara, a;latd; m;ni,
Ald;n ;r;yimi, aldatd;n m;ni,
Onu ;zg;sin; satdinmi indi?

G;r;r;m k;d;r; pay oldun getdin,
Saxta ;midl;r; tay oldun getdin,.
Dill;r; d;;;r;k, zay oldun getdin,
Hicran;n l;zz;tin daddinmi indi?

Bir zaman dey;rdin;"gun;;in;m m;n,
S;nin g;r;;;n; g;l d;rmi;;m m;n"...
;ndi ;midimi d;nd;rmis;m m;n,
;lqar;n g;n;;i, batd;nm; indi?


Рецензии