Перше вересня вiйни

Сьогодні школа не зустріне,
Дітей з батьками у дворі,
Війна процес шкільний поглине,
Так забажали десь в горі.

Сирени виють вдень і ніччю,
Їх до уваги не беруть,
Але все ж видно по обличчю,
Що звуки ці людей гнетуть.

Погомоніти на перерві;
С викладачами щось пізнав,
У рідній школі, не в резерві,
Де спальню з класом поєднав.

Всі школярі безмежно мріють,
Скоріш за партою сидіть,
Але поки лиш суворіють,
Сильніше зараз їх ЛЮБІТЬ


Рецензии