Виа Гра - Tell me lie. Солги, но останься со мной

Sorry for my love.
I am sorry for my grief.
I do everything around you
trying to comfort your belief.
Sorry that my hope
is still flashing in my soul.
I feel lovely, I feel lonely.
Is it rise or is it fall?
Keeping questions in my mind,
Looking for the truth.

Tell me just one word
and I will follow you nowhere.
I will tell you all my secrets.
You've got only to be fair.
Symbols of your love
disappeared in your hate,
You left nothing for my dignity -
It's my destiny, my fate.
I believe in bitter truth.
I believe in you.
[Chorus:]
You can never prevent it.
Know that you will repent it.
Broken hearts will be broken
Now and then forever.
One more chance I will give you,
Take my hand - I'll forgive you,
Tell me lie - I'll believe it.
Tell me lie, but don't leave me! (twice)

Give me just one word.
I'll switch off the shining stars.
Celebration is now over
It is over for all times.
Sorry for my love.
I am sorry for my pain.
Trying hard to follow treatment,
But it makes me go insane.
I am missing you for now.
I believe in you.

[Chorus (twice)]

Tell me lie, but don't leave me!

(музыка и стихи - Константин Меладзе)

С альбома "L.M.L" (2007).

Прости мою любовь
И горе мне прости.
Я пыталась сделать всё,
Чтобы веру твою спасти.
Прости, что всё ещё
Надежда во мне живёт.
Я влюблена, я одинока.
Паденье это или взлёт?
Вопросы в памяти храню,
Правду я ищу...

Слово мне скажи,
И пойду я за тобой.
Я открою свои тайны,
Справедливым только будь.
Знак любви твоей
Скрыла ненависть твоя,
Ничего мне не осталось -
Такова моя судьба.
С горькой правдою смирюсь,
Верю я в тебя...

[Припев:]
Ты не предотвратишь
И не раскаешься в этом.
Сердце будет разбито
Навсегда отныне.
Дам я шанс тебе: если
Прикоснёшься, прощу я.
Мне солжёшь - я поверю;
Но останься со мною!
Останься со мною!

Слово мне скажи,
Я все звёзды погашу.
Праздник кончился навеки,
Возобновлять я не хочу.
Прости мою любовь
И боль мою прости.
Я пыталась исцелиться,
Но могла с ума сойти.
Я тоскую по тебе,
Верю я в тебя.

[Припев (2 раза)]

Останься со мною!

конец мая - 4 июня, середина августа - 1 сентября 2022 г.


Рецензии