Лiта три краплi

Літа три краплі
Кропилом полиновим
Струшує Осінь.

;;;;;
Вісь світу тремтить -
Дримби джеркіт тривожний.
Три краплі життя.

;;;;;;;
Життя в житечку -
Краплями, зернинами;
Стерня штрикає
Стріху небесну без сну,
Струшує зірки Осінь...


Рецензии